Pengurusan E-Dagang Berpengalaman

MyCanteqLah adalah penyedia platform solusi e-dagang untuk jenama utama dalam industri kesihatan dan kecantikan Malaysia. Pengalaman operasi kami sejak 2016.

  • Menjimatkan Masa
    Pelanggan kini boleh membuat pembelian di hujung jari dengan pantas.
  • Jimat & Lebih Nilai
    Pembelian lebih jimat dengan harga promosi yang memberikan lebih nilai kepada pelanggan.
  • Beli & Hantar Di Mana Sahaja
    Pembelian boleh dibuat di mana-mana platform pembelian dan dihantar ke mana sahaja.

Perjalanan & Nilai Struktur

MyCanteqlah dicetuskan sejak 2016 daripada hasil kerjasama pemain industri digital dan perniagaan tempatan yang berpengalaman di Malaysia. Kini kami telah mempunyai pusat operasi yang lengkap untuk menyokong rakan jenama antarabangsa dan tempatan yang terkemuka dalam menuju transformasi digital mereka.

Kekuatan Kerjasama

Kami bekerjasama dengan jenama dalam perniagaan E-Dagang Business to Consumer (B2C) mereka ke arah pasaran utama. Perkhidmatan bersepadu kami merangkumi Pengurusan Kategori, Konten, Logistik, Perkhidmatan Pelanggan, Pemasaran Digital, Khidmat Pelanggan.

Pengurusan Kompeten

Kompetensi Pengurusan jenama e-dagang dan kerjasama yang kuat dengan platform pasaran e-dagang terkemuka di Malaysia adalah beberapa pembezaan utama yang membolehkan kami menyokong rakan jenama kami dalam perjalanan Transformasi Digital mereka.

Nilai Pelangalaman

Dilancarkan sejak tahun 2016, MyCanteqLah adalah destinasi membeli-belah produk kosmetik, kecantikan dan kesihatan (tradisional dan moden) nombor satu di Malaysia yang wujud di platform e-dagang terbesar di Asia Tenggara - Lazada dan Shopee.

Rangkaian Rakan Jenama

MyCanteqLah mempunyai rangkaian produk terkini dan berkualiti tinggi dari pengeluar terkemuka dan jenama produk untuk dipersembahkan kepada pengguna di seluruh Malaysia dengan harga yang berpatutan. MyCanteqLah dimiliki oleh Green Best Shop (KL).

Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.