Servis Kami

Transformasi digital adalah proses dan strategi yang menggunakan teknologi digital untuk mengubah cara perniagaan beroperasi dan khidmat pelanggan. Pilihlah ke arah untuk transformasi digital perniagaan anda bersama kami.

Pemasaran Digital

Perkhidmatan kami merangkumi pemasaran media sosial, iklan paparan digital, pemasaran search engine, pemasaran gabungan, iklan asli, pemasaran e-mel dan lain-lain.

Pengurusan Konten

Kekuatan utama kami adalah mengembangkan kandungan konten produk untuk menyampaikan pemasaran jenama dan penjualan produk yang unik kepada sasaran pemasaran.

Pengurusan Jenama

Kami menyediakan pengurusan kategori profesional untuk mengendalikan jenama mereka di pasar-kedai seperti Lazada dan Shopee.

Teknologi E-Dagang

Kami menyediakan perkhidmatan untuk merancang pemasaran e-dagang untuk perniagaan anda yang mahukan transformasi ke perniagaan dalam talian.

Pengurusan Logistik

Kami menyediakan pergudangan, pengurusan pesanan dalam talian dan bekerjasama dengan beberapa penyedia logistik pihak ketiga untuk memenuhi keperluan kedai dalam talian kami dan kedai dalam talian yang berjenama.

Khidmat pelanggan

Pasukan Khidmat Pelanggan kami yang berdedikasi selalu bersedia untuk menyokong pelanggan kami melalui telefon, e-mel dan live chat. Ianya juga merangkumi pengurusan pulangan semula atau waranti.

Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.