Rakan Niaga Platform E-Dagang

Anda boleh membuat belian anda di salah satu platform pilihan anda dengan harga promosi yang memberikan lebih nilai kepada anda.

Shopee

Shopee dilancarkan pada tahun 2015. Shopee telah berkembang ke negara luar termasuk Singapura, Malaysia, Thailand, Indonesia, Vietnam dan Filipina. Shopee adalah pengalaman membeli-belah dalam talian yang mudah, selamat dan cepat. Kami telah bersama Shopee sejak 2016.

Buat pembelian disini   ❯ 

Lazada

Lazada Malaysia mula beroperasi pada tahun 2012. Hari ini, Lazada Group telah berkembang ke Indonesia, Filipina, Singapura, Malaysia, Thailand dan Vietnam. Ia telah menjadi salah satu syarikat eDagang terbesar di Asia Tenggara. Kami telah bersama Lazada Group sejak 2016.

Buat pembelian disini   ❯ 

Integrasi Kurier Platform E-Dagang


Integrasi penghantaran kurier adalah inisiatif oleh setiap platform belian pelanggan yang bekerjasama dengan rakan logistik bersepadu untuk membolehkan penjual & pembeli menikmati perkhidmatan logistik yang pantas dan boleh dipercayai untuk mengambil dan menghantar barang yang dipesan. Dengan integrasi ini, anda dapat mengatur dan mengawasi penghantaran secara langsung melalui aplikasi setiap platform belian, dengan itu pengguna dapat dengan mudah mengetahui status bungkusan mereka melalui aplikasi.

Semak Status Parcel Anda   >
Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.